Et Brønshøj-mandskab besøgte Statsfængslet i Vridsløselille

Et udvalgt Brønshøj-mandskab har netop besøgt Statsfængslet i Vridsløselille for at spille en fodboldkamp mod et hold af indsatte. Det er begyndelsen på noget, fængslet håber på kan blive en fast årlig tradition. Sidste år var første gang.

 

fængsel 3

De to hold efter kampen. For Brønshøj spillede (fra venstre) Dennis Marsner, Bo Henriksen, Steffen Lund, Kasper Bilde, Thomas Ibsen, Flemming Antony og Poul Olesen. Holdleder Preben Ibsen nåede desværre ikke med på dette billede.

Brønshøj stillede med en ret så blandet flok, hvor Bo Henriksen naturligvis var den, man havde set mest frem til at møde. Og det blev til en ganske fredelig fodboldkamp og et meget hyggeligt arrangement bagefter, hvor alle mødtes til spisning.

Der var otte spillere på hvert hold, og indenfor de 2 x 30 minutter kampen blev der gået pænt til sagen. De indsattes hold var fra behandlingsafdelingen Kongens Ø. Det er folk, som har valgt at gå i behandling for deres stofmisbrug, og som på daglig basis arbejder med sig selv gennem gruppemøder, foredrag og enesamtaler. Alt sammen for opbygning af menneskelige ressourcer og erkendelse af stofmisbrugets konsekvenser. Dette vil for de fleste betyde chancen for et liv uden stoffer. 

For de indsattes skyld afslører vi resultatet her. “Hjemmeholdet” vandt faktisk 7-5 efter en meget lige dyst !

– Det her var en meget positiv oplevelse, sagde Bo Henriksen bagefter. Hans hold var helt enige. – Vi kommer gerne igen næste år, så vi kan holde liv i den nye tradition, sagde de alle samstemmende.

fængsel 1

Brønshøj-truppen siger tak for et hyggeligt arrangement i Statsfængslet i Vridløselille.  Alle var nu glade for at kunne tage hjem bagefter.