Færdselsuheld på Frederikssundsvej så alvorligere ud, end det var

IMG_2178

Frederikssundsvej var spærret i begge retninger, men efter en lille times tid blev kørebanen mod Brønshøj genåbnet. naturligvis skabte uheldet bilkøer, men tingene blev afviklet pænt.

Adskillige udrykningskøretøjer rykkede onsdag ved 16-tiden ud til Frederikssundsvej 306 – udfor Kondigrafen og overfor Glumsøvej. Her var en personbil kørt op bag en anden, og det så pludselig mere alvorligt ud, end det var. Da hastigheden netop på det tidspunkt ikke er særlig høj, regnede forbipasserende med, at de to bilister ville køre ind til siden og ordne det praktiske indbyrdes.

IMG_2184

Lægerne arbejder med den chokerede bilist

Men chaufføren i den bil, som kørte op bag den forankørende blev siddende i bilen nærmest forstenet. Tililende kunne slet ikke få kontakt til ham, da han var i chok. Så der blev slået alarm, og ikke lang tid efter ankom lægebil, to ambulancer, en redningsvogn og politi både i bil og på motorcykel.

IMG_2182

Frederikssundsvej blev spærret af, mens læger arbejdede med den chokerede chauffør, som glædeligvis til sidst selv kunne gå ud af sin bil og ind i den ventende ambulance. IMG_2187

Den anden bil som fik et gevaldigt tryk bag på.

Netavisen erfarer, at der bortset fra den chokerede bilist, kun skete materiel skade. 

21.10.15