Fix blev dukket i Tårnby mod topholdet

nyfix1

FODBOLD: Det lykkedes ikke for Boldklubben Fix at hente noget som helst forårsglæde i torsdagens kamp i Tårnby mod hjemmeholdet. Amagerkanerne vandt så sikkert som 3-0 efter 2-0 ved pausen. En ret så svær kamp at starte forårsturneringen med, da Tårnby FF ligger i toppen af Serie 1 og aspirerer kraftigt til en af de to oprykningspladser. På to mål indenfor forholdsvis kort tid afgjorde topholdet sagen i første halvleg. De kom i det 14. og 16. minut. Tyve minutter efter pausen blev sejren slået fast.

Resultatet betyder, at Fix ligger godt og lunt placeret i midten af rækken med pæn afstand til top og bund. Men det var jo også målsætningen i første år efter comebacket til Serie 1. At manifestere sig i rækken – og så satse mere ambitiøst næste år.

På mandag får Fix besøg af BK Heimdal i Tingbjerg på kunstgræsbanen. Der fløjtes op kl. 15.00.