Skrappe Fix drenge bankede Næstved

FIXU10[2]

Selvfølgelig skal disse herlige knægte fra Fix omtales i netavisen, når de har gjort sig fortjent til det. Søndag eftermiddag spillede de på kunstgræsbanen i Tingbjerg i U10 (2006) Eliterække mod Næstved, som de sendte tilbage til Sydsjælland med et nederlag på 0-2 ..

Ungdomsformand Thor Brammer Jacobsen fortæller:         

– Så var dagen kommet til en meget imødeset dyst imod Næstved. Rammerne for slaget var intet mindre en kunstbanerne på Tingbjerg Ground i strålende sol fra en skyfri himmel uden ret meget vind. Der var således lagt op til en herlig søndag eftermiddag i selskab med nogle dygtige og talentfulde fodbolddrenge til en omgang 8 mands fodbold over 2 x 30 minutter. Vi har et par gange før mødt Næstved og det har hver gang været en jævnbyrdig dyst. Denne gang var ingen undtagelse! FIX præsterede flot pasningsspil, og vi kunne uden tvivl se, at drengenes tekniske færdigheder har nydt godt af en meget ihærdig træningsindsats, hvor bl.a. den såkaldte ”Skills” træning med FCK trænerteamet i den grad har forbedret vores spil. Efter en del chancer, hvor bl.a. ”Nimar” havde et godt skud ude ved den ene stolpe, som keeperen på mirakuløst vis afværgede, kunne Anas med et iskoldt tørt højrebens hug bringe FIX foran 1-0 inden halvlegen.

Næstved var farligst på kontraløb, men FIX målmand Theo var vågen og kom godt ud af målet flere gange i halvlegen. Også godt spil af vores grand store og stærke forsvarsspiller Letroy gjorde disse kontraløb mindre farlige. I løbet af halvlegen havde Bertram også et flot forsøg for FIX på overliggeren og William har et banan skrue skud på højre stolpe.

I 2. halvleg var det lige ved at gå galt, da Næstved fik en friløber i venstre side af banen, som heldigvis glimrende blev reddet af vores nyindskiftede målmand Oskar, som dykkede ned i skuddet, og afværgede en klar mål chance. På midtbanen sled dynamoen William godt og lavede en del farlige afleveringer. FIX var stadigvæk spilstyrende, og Næstved virkede lidt modløse og kunne ikke rigtigt for alvor sætte sig igennem og syntes mest at leve på kontra angreb som i 1. halvleg. FIX´ spilledominans gav bonus hen imod midten af 2. halvleg, hvor et godt indlæg havnede i pandebrasken på Anas, som hermed kunne heade ind til 2-0. Anas blev dermed dagens mand med to scoringer. Hen imod slutningen af kampen får FIX energisk tilkæmpet sig bolden ude i højre side af banen og serverer en aflevering til Anas i helt fri position. Desværre missede hattricket for Anas, idet målmanden for Næstved viser høj klasse og parerer skuddet. Alt i alt en opløftende fodboldkamp, hvor begge hold spillede fair og god stemning både på og uden for banen. Også stor tak til Næstveds drenge for en fair og god fight. Vi ser frem til returopgøret i Næstved om 14 dage.

Spillere fra FIX U10: Oskar Korsholm, Theo Kabell, Letroy Swary, Kai Tscherning, Emil Møller Jørgensen, Nimbus Brammer Jacobsen, William Glintvad, Magnus Cumings Rasmussen, Anas Dahmani, Bertram Klubien.