Fix havde atter gang i målmaskinen og vandt 4-2 ude over Dragør

nyfix1

FODBOLD: Det har været en stor fodbolddag for de lokale klubber, for også Fix kunne notere sig for en sikker og flot sejr i Serie 1. På udebane vandt de rød/hvide en fortjent sejr på 4-2 over Dragør, og dermed er holdet med i toppen.

Kampen i Dragør udviklede sig på den måde, at Fix indenfor de første godt tyve minutter var foran 3-0 ! Først scorede Mikkel Gammeljord på straffe, så blev det 2-0 ved Andreas Nors og Søren Emil Jepsen øgede til 3-0, da der var spillet nøjagtig 23 minutter. Det chok kom Dragør sig aldrig helt over. Og dog ! Kort før pausen fik hjemmeholdet reduceret, og godt ti minutter ind i anden halvleg blev der yderligere reduceret til 3-2 på et straffespark. Disse to scoringer kunne godt give gummiben, men Andreas Nors sørgede for, at Fix igen var styrende, da han øgede til 4-2, hvilket holdt kampen ud.

Næste kamp er lørdag den 10. september og det er igen på udebane. Fix møder KFB på Kløvermarken kl. 13.00. De rød/hvide fra Pilesvinget har scoret flest mål i rækken – men har også lukket flest ind !!