Fix sluttede et blandet efterår af med uafgjort 2-2 ude mod VLI

IMG_2035

Fix præstationer i år bragte dem Kvartalsprisen, hvilket betyder, at de er nomineret til 2700-Sportsprisen

FODBOLD: Det startede med et nederlag – og så fulgte en periode, hvor Fix var ubesejret. Så kom der lidt grus i maskineriet, der blev skiftet træner og resultaterne blev mere svingende. Men efterårets sidste kamp gav dog et enkelt point ude på Frederiksberg, hvor det blev 2-2 mod VLI. I betragtning af at Fix rykkede op i Serie 1 i år, må man sige, at efteråret en godkendt. Vigtigste opgave må være at få konsolideret sig – og den sige af sagen der de rød/hvide ud til at have løst.

Fix slutter som nummer 8 med blot tre point op til Sunred Beach på femtepladsen. Nu skal spillerne have en tiltrængt pause, og så er det op til cheftræner Kenneth Juul og assistenttræner Carsten Ryvang at få sat styr på tropperne til forårets start.

Og apropos trænerne, så har netop de to nævnte skrevet kontrakt med Fix for sæsonen 2016, hvilket betyder, at der er fuldstændig ro og klarhed på den post.

Selv skriver boldklubben om de to trænere:

Cheftræner: Kenneth Juul

Kenneth var i denne sæson assistenttræner, men han er nu klar på at lede holdet i fremtiden. Kenneth nyder stor opbakning i truppen og klubben generelt, så vi glæder os over at Kenneth har takket ja til udfordringen. Kenneth er mangeårigt medlem af klubben, har selv tidligere spillet på klubbens bedste hold og har derudover tidligere stået i spidsen som træner for U17 og 2. senior.

Assistenttræner: Carsten Ryvang Hendriksen 

Ryvang har for en del år tilbage spillet mange kampe på klubbens 1. hold, og var kendt som en herre, der i den grad vidste hvor målet stod. Dette gjorde ham til topscorer i flere sæsoner i træk. Ryvang har desuden tidligere været involveret som ynglingetræner i klubben.