Fix smed 2-0 føring over bord og satte unødvendigt point til i 3-3 opgøret mod Østerbro

IMG_1852 - KopiFODBOLD: Alt lå til en sikker Fix-sejr på Fælleden lørdag eftermiddag mod Østerbro, men trods føringer på 2-0 og 3-1 måtte de rød/hvide nøjes med uafgjort 3-3 mod hjemmeholdet i en ganske underholdende kamp.

Efter bare 4 minutter havde Daniel Lindsten bragt Fix foran 1-0 og bare få minutter før pausen gjorde Kim Helby Jensen det til 2-0, hvilket blev første halvlegs resultat.

Ti minutter efter pausen fik Østerbro reduceret, og det gav naturligvis lidt gejst til hjemmeholdet, men endnu et Fix mål efter en time gjorde det til 3-1, og så regnede man så småt med, at den ville gå hjem. Men en meget uheldig periode indenfor bare fire minutter ændrede billedet totalt. Efter 68 minutter reducerede Østerbro nemlig til 3-2, og få minutter efter var den gal igen, – endnu en kasse, og så stod det pludselig 3-3.

Fix formåede ikke at svare igen, så det hele sluttede uafgjort. Ærgerligt for Brønshøj-mandskabet som nu har spillet fem kampe uden nederlag. Det giver en aktuel placering i øverste halvdel af rækken som nummer fire.

Næste opgave for Fix bliver på lørdag den 19. september klokken 14.00 mod IF Føroyar i Gadelandet.