Fix tabte 4-3 ude til Udfordringen i tæt opgør

IMG_1852 - Kopi

FODBOLD: Vi har skrevet det flere gange før. Serie 1 er ikke nogen nem række. Det fik man bevis på i lørdagens kamp i Valby, hvor Fix mødte hjemmeholdet FC Udfordringen. Hele syv mål blev der scoret, men desværre for de rød/hvide med flest til Valby mandskabet, der vandt 4-3 !

Rent underholdningsmæssigt var det en god kamp. Allerede efter 4 minutter kom hjemmeholdet foran 1-0, men efter 10 minutter blev det 1-1 ved Morten Larsen. Derefter fik Fix annulleret et mål for offside, men kom alligevel foran 2-1 ved Rasmus Krogdahl. Bare få minutter før pausen lykkedes det for Udfordringen at udligne på en ufarlig situation, som dog gav et flot mål. 2-2 efter de første 45 minutter.

Efter kun et minut i 2. halvleg bragte Fix sig igen foran 3-2, men næppe var bolden givet op, før Udfordringer igen havde bragt balance i tingene. 3-3 !

Efter 65 minutter faldt så kampens sidste mål, som viste sig at blive sejrsmålet. Endnu en forsvarsfejl udløste et straffespark, og det udnyttede hjemmeholdet til 4-3. Resten af kampen pressede Fix, og på et tidspunkt spillede man med to mand i overtal. Alligevel udeblev udligningen – og så var turneringens andet nederlag en kendsgerning.

Men træner Kenneth Juul havde alligevel ros til sine spillere, som leverede en god indsats. Bare synd at forsvaret havde nogle udfald, som blev dyre.

Næste kamp er på lørdag kl. 13.00, hvor Fix i Gadelandet tager imod Vigerslev.