Fix tabte for tredje gang i træk - trist start på forårsturneringen

nyfix1

FODBOLD: Ikke helt uventet fik Fix for hård modstand i Ryparken, da holdet søndag mødte Sunred Beach. Hjemmeholdet var bedst og vandt sikkert 3-1 efter 2-0 ved pausen. Allerede efter et kvarter kom Sunred foran, og målet blev fulgt op bare fem minutter senere til 2-0.

Efter pausen øgede hjemmeholdet til 3-0 efter 52 minutter, og så var der ligesom lagt låg på. Godt nok fik de rød/hvide reduceret få minutter før tid på straffe, men resultatet var der aldrig tvivl om. Fix kan glæde sig over, at man i efteråret fik en ganske pæn pointhøst, for ellers kan det efterhånden godt komme til at se slemt ud. Fix er lige nu placeret på 10. pladsen i Serie 1, men heldigvis er der for langt ned til den kriminelle nedrykningsplads.

På søndag kan vendepunktet komme, når Fix spiller sin første kamp i Gadelandet og får besøg af bundholdet Rødovre. Den kamp begynder kl. 13.00.