Fix tværede BK Olympia ud i Gadelandet med 8-0 - målmaskinen fortsætter !!!

FODBOLD: De røde fra Brønshøj Kirkevej er stærkt på vej mod Serie 1 – og vil det lykkes at holde sammen på den velspillende trup, så kan vejen godt fortsætte videre til Københavnsserien. De tanker fik i høj grad næring tirsdag aften, da Fix i Gadelandet tværede BK Olympia ud med hele 8-0 efter 4-0 ved pausen.

Godt nok var her tale om et hold i bunden af Serie 2 – men måden Fix tacklede opgaven på var særdeles overbevisende. Kort sagt er de nærmest flyvende i øjeblikket. Ikke fordi man i tirsdagskampen bød på det flotte og polerede spil, men effektiviteten er i højsædet. Og ret usædvanligt har Fix scoret 20 mål mere end rækkens nr. 2 Sunred Beach, noget som også kan vise sig at være vigtigt, når regnskabet i sidste ende skal gøres op. 

                                                            IMG_1868

 

– Vi har succes med vores presspil, siger en glad og tilfreds træner Casper Christensen. – Jeg tror virkelig, det her kan blive til mere, hvis vi ellers få lov til at beholde truppen – og måske tilmed kan supplere med et par spillere til.

IMG_1865

Færdigt arbejde – tilfredse Fix-spillere gør klar til at tage i klubhuset på Brønshøj Kirkevej og fejre sejren.

Der resterer fem kampe, og næste opgave bliver på den “rigtige” hjemmebane i Pilesvinget lørdag den 30. maj kl. 15.00 mod Sønderbro Fight, som er et midterhold. Så følger CBS Sport ude, FC Sydhavnen i Pilesvinget, Valby ude og endelig B. 1960 i Gadelandet.

Pokalkamp torsdag aften

Også i pokalen er Fix startet overbevisende. Det betyder en ny opgave i næste runde allerede torsdag aften kl. 19.00, hvor de røde i Pilesvinget tager imod nummer 1 i rækken oven over Sundby BK. Et yderst interessant opgør som fortjener fuld opbakning.