Fix tværede Rødovre ud 7-0 og strøg op i toppen af Serie 1

nyfix1

FODBOLD: Efter et nederlag i første kamp mod topholdet Tårnby FF har de rødblusede fra Fix vundet de efterfølgende tre kampe og er nu før weekendens afvikling placeret på 2. pladsen i Serie 1.

Torsdag aften spillede Fix på udebane mod Rødovre, og det endte nærmest som den rene massakre. Hjemmeholdet blev slået 7-0 efter 2-0 ved pausen.

Godt nok var Rødovre kommet dårligt fra land i den nye sæson, hvor holdet ikke havde fået et eneste point eller scoret en eneste gang. Men forklaringen på det fik man i kampen mod Fix, hvor hjemmeholdet nærmest blev spillet ud af banen især i de sidste 45 minutter. Fix startede ellers nervøst, men kom dog relativt hurtigt foran efter 5 minutter ved Benjamin Lee. Efter 34 minutter blev det 2-0 ved Morten Lauritsen, og så faldt der lidt ro over spillet.

Efter pausen blev det 3-0 og 4-0 ved Daniel Lindsten efter henholdsvis 58 og 68 minutter. Kim Kaarsberg øgede til 5-0 efter 71, før Daniel Lindsten fuldbyrdede sit (uægte) hattrick til 6-0. Festen sluttede bare 7 minutter før tid, da Morten Lauritsen scorede sit andet mål til slutresultatet 7-0 !