Forårskoncert i Kapernaumskirken

Torsdag den 27. april kl. 17 er der forårskoncert med Sankt Pauls Kammerkor i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45. Koncerten varer 45 minutter og der er gratis adgang.

Årets jubilæums komponist Niels W. Gade (1817-1890) lægger for i programmet med ”Morgensang af Elverskud”, ”Ritter Frühling” og ”Die Wasserrose”. Derefter følger spændende kormusik fra renæssancen af bl.a. Palestrina og Josquin de Prez, med italienske rødders, samt et moderne stykke af Nystedt ”Immortal Bach” og den ægte vare: J.S. Bach’s ”Fürchte dich nicht”. Tilhørerne får også lejlighed til at synge med på fællessang. Undervejs diverterer kirkens organist med J.S. Bachs fuga i a-mol ligesom koret slutter af med Knud Vad Thomsens populære ”Jeg plukker fløjlsgræs”.

Sankt Pauls Kammerkor er nyt hus-kor i Kapernaumskirken, hvilket omfatter en ugentlig korprøve og en årlig huslejekoncert. Koret blev grundlagt i Sankt Pauls Kirke i 1988, er still going, og kendetegnes ved hele tiden at udvikle sig, være i gang med noget nyt og nye korværker. Torsten Nielsen har været korets dirigent siden 1997, og det er ikke mindst hans fortjeneste at koret præsterer så stor sammenhængskraft, både musikalsk og socialt. Torsten er uddannet musikleder, kordirigent og sanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og synger til daglig med i DR’s Vokalensemble.

Gratis. Varighed: 45 minutter.

Efter koncerten inviterer kirken på en forfriskning.