Fremragende jubilæumsforestilling i Cirkus Arena på Bellahøj

Traditionen tro indleder Cirkus Arena sæsonen på Bellahøj, og det skete med den officielle Danmarkspremiere tirsdag aften. Og denne sæson er helt speciel, idet Cirkus Arena i år kan fejre 60 års jubilæum. 

Derfor har man gjort ekstra meget ud af det, blandt andet ved at have to folk med, som kommer fra en lidt anden branche end netop cirkus. Det drejer sig om stand-up komikeren Uffe Holm og Signe Lindkvist, kendt fra DR og TV2.  Sammen leder de forestillingen – og gør det på en ganske sjov og festlig måde. Dermed har direktøren for hele foretagendet, Benny Berdino en mere tilbagetrukket rolle, men han indleder dog forestillingen med at byde velkommen og fortælle lidt om jubilæet.

Selve programmet 

Diorio Truppe slår i år deres egen rekord med 7 kørere i deres farlige optræden. Diorio Truppe suser rundt som en bisværm i Globe of Death under det legendariske motorcykelnummer med livet som indsats og døden som modstander. Det er forestillingens absolutte højdepunkt. Ufatteligt at det kan lade sig gøre – og så overbevisende. Der var fortjent stående bifald fra publikum.

Cirkus 1

Hans Ulrick, den hemmelighedsfulde tryllekunstner fra Ribe byder på magiske tricks, som får de fleste til at tabe underkæben. Han disker op med kunster, man ikke kan gennemskue.
 
Rudi Althoff præsenterer i en spændende optræden Arenas egne 3 elefanter Lara, Jenny og Jungla. De store og legeglade afrikanske elefanter begejstrer med deres enorme størrelse og imponerende tricks.
Cirkus 4
 
Den brasilianske kanonkonge skyder jubilæumsforestillingen i gang. Den sydamerikanske vovehals lader sig skyde ud af en stor kanon og lander meget imponerende, hvor han skal.  
 
De internationale verdensklovne Jose Michels Clowns præsenterer et sjovt klovnenummer med masser af vand. Rene spanske spasmagere som får latteren frem hos publikum. For øvrigt er Uffe Holm en del af nummeret.
 
Den spanske verdensjonglør, Michael Ferreri optræder i et enormt tempo med sin jonglering. Dette unge kæmpetalent har en stor og lys fremtid foran sig, og han gør sig glimrende i dette års forestilling.
 
Tyske Lauenburger kaldte også stort bifald frem med sine mange pragtfulde, legeglade hunde, som springer rundt og laver utrolige kunster og krumspring. Et yderst populært nummer !
Cirkus 2
 
Alvertino Truppe fra Rusland præsenterer 10 fantastiske springakrobater. De leverer blandt andet et nummer som er “6-mand høj”. Deres rekordhøje akrobatiske nummer er unikt og meget sjældent inden for cirkusverdenen.
 
Og så kan man glæde sig til at møde Arenas egen TV-stjerne, Patrick Berdino, i et humoristisk bordnummer akkompagneret af og Jhon Rivera. Patrick, som i øjeblikket er aktuel i dokumentarfilmen ‘Cirkusdynastiet’ om Cirkus Arena, optræder for første gang sammen med Rivera med et forrygende bordnummer. Deres fantastiske klovneri er både sjovt og farligt, og fik publikum til at holde vejret i spænding – men også grine af deres festlige samarbejde.
 
Endelig optræder Smukke Katerina med et fantastisk trapeznummer. Den russiske luftartist byder på et show fyldt med spænding og elegance. 
 
Så alt i alt venter en uforglemmelig oplevelse. Jubilæet bliver fejret med maner !