Hej Brønshøj-Husum - her sidder vi og venter på tilladelse til at flyve ud til jer ..

      

– Vi gider snart ikke at sidde her mere, men vores forældre har endnu ikke givet os lov til at forlade reden. Nu har vi ellers været her i lang tid – og det har såmænd været meget hyggeligt, men pladsen er for trang nu. Vi må skubbe til hinanden for at være her ! Så vi glæder os til at flyve ud i verdens dejligste sted – 2700 Brønshøj – (det siger avismanden i hvert fald, det er) ! Vi har fået klager over, at vi larmer for meget. Det forstår vi da ikke. Men når der er for længe mellem måltiderne, så har man vel lov at brokke sig lidt. Vi er klar til at flyve ud i tilværelsen – så glæd jer – I vil komme til at mærke os fire, når vi slipper løs. På gensyn til alle i Brønshøj og Husum. Vi håber, vi kan nå at komme til fodbold på lørdag når Brønshøj møder Avarta.

                      OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– I må ikke sige det til vores forældre, men nu provokerer vi for alvor – og den skygge I ser foran os tre, er faktisk vores bror, som prøver, om han kan flyve ..

Ja disse fire dejlige svaleunger har vi fulgt nøje, lige fra forældrene byggede reden i carporten. Og ganske rigtigt – de har larmet og regeret, og ikke engang redaktørens bil har måttet stå parkeret. Den forstyrrede for meget. Og hvis man glemte det, så sad der adskillige hilsener på hele karosseriet dagen efter. Det har vi så levet med – og med glæde. At have besøg af en svale familie er en sjov oplevelse.

13-08-15