Herlig Nykøbing F - revy med flot Brønshøj-islæt

IMG_1333

Her hyldes Susanne Breuning for sin indsats i årets Nykøbing F-revy som dygtig instruktør og koreograf.

REVY: Sidste år fik Nykøbing F – revyen prædikatet “Årets Revy” – og den titel kan man faktisk også godt bejle til i år. Torsdag aften havde Flemming Krøll premiere på dette års revy, og den levede fuldt ud op til de forventninger, mange har stillet til den. Fra første sekund var der underholdning på et plan, som henvender sig til hele familien Danmark. Gode tekster, sjove indslag, iørefaldende melodier og sidst men ikke mindst et revyhold, som gjorde det aldeles overbevisende.

Der var tale om to debutanter af vidt forskellig art. Ditte Gråbøl og Julie Steincke. Men hvilken debut. Begge levede elegant ind i den morsomme og “lette” forestilling. Med udtrykket “lette” mener vi tempofyldte indslag som gjorde, at man ikke et eneste sekund kiggede på uret eller kedede sig. Det var underholdende fra start til slut. De tre mandlige skuespillere gjorde det også fortræffeligt. Både Karsten Jansfort og Rasmus Krogsgaard kørte med klatten til publikums fryd, og manden bag det hele Flemming Krøll har gennem årene udviklet sig til at være den store, morsomme bassedreng, som bestemt har sin andel i en samlet succesforestilling. Manden er sgu morsom, og det er utroligt, at “den gamle” visesanger i dag kan kalde sig sjov revyskuespiller. Men den holder altså !

Og så kan vi jo igen knejse lidt med nakken i Brønshøj. For instruktøren og koreografen i forestillingen er såmænd Susanne Breuning, og hendes aftryk på det vi oplevede, fornægtede sig ikke. Flot Susanne !

Kort sagt var 2700-netavisen underholdt fra revyens start, til den sluttede efter omkring et par timer. Fra Brønshøj til Nykøbing er der vel omkring 135 km. – og selvom det kan være en sej tur på Sydmotorvejen, kan man sidde og glæde sig til det, man er på vej til. Det er turen værd.