Husum bed godt fra sig i det lokale træningsopgør mod BB

Onsdag aften stod den på lokalopgør, da Husum gæstede Tingbjerg til en træningskamp mod Brønshøj. Hjemmeholdet vandt kampen 4-2, men bysbørnene bed fra sig, og gjorde det ikke nemt for de sortgule. Kevin Bechmann Timm og Oscar Buch stod hver for 2 scoringer for hvepsene, mens Lasse Syndergaard lavede begge mål for gæsterne.

Tekst og foto: Christian Haslund

Der var spilletid til de Brønshøj-spillere, som ikke havde fået så mange minutter i benene i de to første træningskampe. Men det var stadig et stærkt hold, som cheftræner Michael Winter sendte på banen, hvor der bl.a. var uofficiel debut til Cem Vardar.

1. halvleg var en skidt omgang for Brønshøj, hvor spillet var for langsomt og fejlafleveringerne for mange. Husum skal dog også roses for at være med til at gøre det svært for hvepsene.

Der skulle gå 12 minutter før Brønshøj kom frem til den første chance. Her fik Kevin en friløber, men en god redning af Husums keeper gjorde, at stillingen stadig var 0-0.

Herefter fulgte en god Husum-periode på 15-20 minutter, hvor de havde flere forsøg. Tættest på mål var de, da et udspark fra Brønshøj røg lige ud i fødderne på en Husum-spiller. Heldigvis for Brønshøj valgte han at sende den videre til en holdkammerat, der ikke kunne få bolden under kontrol, og chancen løb ud i sandet.

I de sidste 10 minutter af 1. halvleg fik Brønshøj endelig gang i spillet og skabte flere muligheder. Men enten stod målmanden i vejen eller også manglede præcisionen. Stillingen efter de første 45 minutter var derfor 0-0. Men hvad der manglede af mål i 1. halvleg, fik man til gengæld masser af i 2. halvleg

Den var kun 4 minutter gammel da Kevin trampede sig igennem Husum-forsvaret, inden han sendte bolden over Husum-målmanden og ind i netmaskerne. 1-0 til Brønshøj.

Brønshøjs spil i 2. halvleg var betydeligt bedre, og de kom frem til mange flere muligheder. Efter 69 minutter kom 2-0 målet. Et hjørnespark blev slået ind fra hvepsenes højre side. Her hoppede Morten Levinsens højst og fik headet på mål, men en flot refleksredning af Husum-keeperen forhindrede en scoring til midtbanespilleren. Buch var dog hurtigt over returen og fik sendt bolden sikkert i kassen.

De sidste 10 minutter af kampen blev de fremmødte tilhængere forkælet med 4 scoringer. Først fik Husum reduceret til 1-2, da Lasse Syndergaard fik placeret bolden uden for Johan Gårdsvolls rækkevidde.

Kort tid efter fik Brønshøj frispark ude i deres højre side. Her løb Kevin til bolden og med et flot spark, sendte han bolden over i det lange hjørne til stillingen 3-1.

Men Husum bed fra sig igen, da Lasse Syndergaard scorede sit 2. mål i kampen i de sidste minutter af den ordinære spilletid. Husum kastede derfor det meste frem for at få det udlignende mål.

Dette gav plads til kontraløb, og i dommerens overtid fik Buch en friløber, som han sikkert omsatte til mål. Kort efter fløjtede dommeren kampen af, og hvepsene kunne fejre en 4-2 sejr i Slaget om Frederikssundsvej.

På lørdag den 29. juli kl. 11 er der igen lokalopgør, når Vanløse kigger forbi Tingbjerg Idrætspark. Det vil være den sidste træningskamp, inden det for alvor går løs den 5. august i ligaen. Grillen vil blive tændt, så man kan få stillet frokostsulten, mens spillerne knokler løs inde på stadionbanen.

Brønshøj – Husum 4-2 (0-0)

Opstilling: Johan Gårdsvoll – Simon Sharif (69. Frederik Lorenzen), Prøvespiller, Mikkel Wenzel Pedersen, Prøvespiller – Morten Levinsen, Frederik Lorenzen (55. Prøvespiller) – Kevin Bechmann Timm, Cem Vardar, Daniel Anusic – Oscar Buch