Husum er 99.9 procent sikre på oprykning til Københavnsserien

13221150_981284195326208_7628093180537330998_o

FODBOLD: Vildt målorgie i Fælledparken resulterede i en sikker sejr på 6-3 over hjemmeholdet BK Heimdal. Dermed er Husum 99.9 procent sikre på at rykke op i Københavnsserien. Det kan simpelthen ikke glippe. Så nu er Champagnen stillet på køl til næste fredags kamp i Husumparken, hvor de blå/hvide tager imod Sunred Beach og efter alle solemærker at dømme også tager den førsteplads, holdet har haft det meste af sæsonen. Oprykningen kan være 100 procent allerede i morgen, hvis Dragør taber til Vigerslev på udebane. Sker det – eller de bare i det mindste ikke vinder, så er Husums triumf hjemme.

Aftenens opgør blev egentlig lidt ejendommeligt, eftersom det stod 3-3 ved pausen. Flot af Heimdal at klare de første 45 minutter med det resultat. Men efter pausen skruede Husum tempoet op og scorede de tre kasser, som var så vigtige.

Stort tillykke og stor ros til Martin Krøger og hans tropper. De formåede at rejse sig igen efter et par nederlag og er nu næsten i mål.

På gensyn til alle i Husumparken næste fredag, hvor der uden tvivl vil være fest og stemning til sæsonens næst sidste hjemmekamp.