Husum førte to gange men gik ned til sidst og tabte hele 5-2 i Dragør

                                                                      262706_230616490403661_51096766_n  

FODBOLD: Det er ikke nemt at være Husum-spiller for tiden. Man skal hele tiden præstere og vinde kampe. Men den indstilling drengene har haft indtil nu, har været imponerende. Holdet har været bagud flere gange og er alligevel kommet igen. Vi havde til lørdagens kamp i Dragør advaret mod hjemmeholdet, som har gjort det godt her i foråret, og desværre viste det sig ikke at være ubegrundet. Trods Husum føring to gange – 1-0 og 2-1 på mål af henholdsvis Mikkel Howalt og Paulo Hansen lykkedes det for hjemmeholdet at komme igen – og det så overbevisende, at Husum gik helt ned til sidst. Dragør gik fra 1-2 til 5-2 og avancerede dermed i tabellen til en tredjeplads. Surt show, for de blå/hvide var faktisk godt med, og de pænt mange hjemmebragte tilskuere troede på det, lige indtil amagerkanerne kom foran med to mål.

Desværre flaskede resultaterne sig ikke for Husum. Tårnby FF vandt sikkert 3-1 over Heimdal, og det betyder, de nu kun er et enkelt point efter. Vigerslev vandt 2-0 IF Føroyar, mens Østerbro IF dog kun fik 1-1 ude mod Fix.

Næste gang Husum skal på banen bliver i Husumparken på fredag kl. 18.30, hvor Nørrebro United kommer på besøg. Som vi har sagt før, er der ingen nemme kampe i den række, men lad os håbe træner Krøger kan få spillerne op på sadlen igen. Der er ikke råd til for mange pointtab i de sidste kampe.