Husum gennembankede B.93 - men må håbe på heldet

Vi skal indledningsvis beklage forsinkelsen af dette referat, men årsagen har vi jo meddelt i går.

Husum skal have hjælp til at redde sig !!

Det blev gjort effektivt fredag aften i Husumparken. Hjemmeholdet havde besøg af et andet bundhold B.93, og det var ganske enkelt livsvigtigt med en sejr. Det vidste de blåhvide, da de gik på banen. Så der var to ting, der satte dem op til en ekstra god indsats. De vigtige point naturligvis – men da også en sejr i gave til træner Martin Krøger, som lige har haft fødselsdag.

Alt gik op i en højere enhed, og Husum blæste ganske enkelt gæsterne ud af Husumparken med en knusende sejr på 6-1 efter 2-1 ved pausen. Emil Ohman bragte hjemmeholdet foran i starten af kampen, men 93’erne fik udlignet. Bare et minut før pausen fik Mathias Frydensberg scoret til 2-1 til hjemmeholdet, og det var stillingen efter de første 45 minutter.

2. halvleg blev et sandt festfyrværkeri. Først scorede Mathias Frydensberg til både 3-1 og 41 i løbet af et par minutter, og mod slutningen øgede Josef Moussa til 5-1, hvor efter ustyrlige Mathias Frydensberg slog det sidste søm i kisten til 6-1 !

Mere kunne Husum spillerne ikke gøre, så nu gælder følgende kriterier, hvis redningen skal gennemføres. Frem som ligger lige over stregen skal tabe sine to sidste kampe – den ene spilles i dag kl. 13 mod Sundby på udebane samt den sidste hjemme i Valby mod Rønne. Sker det, og B. 93 taber sin sidste mod KB, så kan Husum selv afgøre det lørdag den 10. juni i Ryparken med en sejr over FK Prespa.

Marginalerne er inde i billedet, men hvorfor dog ikke ? Det vil næsten være for ondt, hvis de blåhvide allerede skal rykke ud af KS efter bare en enkelt sæson.

Det vil kræve kæmpe opbakning i sidste kamp, hvis altså de to andre implicerede mandskaber bare taber deres kampe. Vinder Frem i dag, så er ballet forbi !

Den vigtige kamp mellem Sundby – Frem sluttede 0-0. Dermed ligger det helt fast, at både B.93 og Frem skal tabe på lørdag, mens Husum skal vinde i Ryparken. Sker det, så er de blåhvide reddet.