Husum gjorde det igen - bagud mod Udfordringen men vandt 4-1

                                                                    262706_230616490403661_51096766_n

FODBOLD: To uger i træk har Husum spillet på udebane og formået at vende et truende nederlag til sejr. Tidligere på ugen var det mod Føroyar på Kløvermarken og fredag aften mod FC Udfordringen i Valby. En enestående sejrsvilje og moral gjorde, at de blå/hvide kunne vinde begge svære kampe. 3-2 over Føroyar og fredag hele 4-1 over FC Udfordringen, en modstander Husum som regel altid har haft problemer med.

Det ser lige nu så godt og lovende ud, at optimismen igen er i højsædet på Nordrupvej. Den chokerende start med 0-3 i forårspremieren mod Østerbro i Husumparken er helt vasket af, og nu går det kun en vej – nemlig mod Københavnsserien !!

Hjemmeholdet kom foran 1-0 i Valby, men det slog ikke Husum drengene ud. Mathias Frydensbjerg fik udlignet, og han bragte også de blå/hvide foran 2-1 ! Det gav det nødvendige boost, og resten af kampen sad Husum helt på.  Det blev både 3-1 og 4-1 på mål af Hossain Haidari, og så kunne Martin Krøgers tropper ellers juble over endnu en flot sejr og bevarelsen af førstepladsen i Serie 1.

Men Husum er virkelig kastet for løverne i dette forår. På lørdag spilles den tredje udekamp i træk og mod endnu en stærk modstander. I Valby tager endnu et af topholdene imod – nemlig Vigerslev som ligger på tredjepladsen i rækken. Det bliver svært for Husum drengene, men mon ikke selvtilliden har vokset sig så stor, at de magter det. Der er ikke råd til at tabe point nu. Med en sejr vil Husum koble Vigerslev lidt af itopræset, men uha hvor er det spændende.

Lørdagskampen på kunsten i Valby spilles kl. 13.00.