Husum gjorde det igen - slog til i kampens døende minutter og vendte 0-1 til 2-1 !!

Husum fodboldFODBOLD: Sidste år ved denne tid lå Husum i toppen af Serie 1 med lutter sejre – og det kørte bare for de blå/hvide. Og da man havde spillet kamp nummer elleve i turneringen, havde man vundet ravl og krat. Vær så artig – maksimumpoint 33 !! Resten af historien kender vi jo. Men i dette års nye turnering er det faktisk gået næsten lige sådan. Fire sejre og en enkelt uafgjort og en plads i toppen. Det er fantastisk godt gået oven på kæmpe skuffelsen i foråret.

Men der er altså en forskel på sidste efterår og nu. Dengang red Husum bare på en bølge, hvor den ene sejr hev den anden med sig. I år virker det ligesom mere troværdigt. Som om spillerne er klar over, at der skal slides og kæmpes om hver eneste bold – og lige til dommeren fløjter af. I fredagens kamp mod Dragør i Husumparken fik vi endnu et godt eksempel på den fighterspirit, træner Martin Krøger har fået banket ind i sine spillere. Igen blev et truende nederlag vendt til en sejr i kampens døende minutter.

Dragør kom nemlig foran på en forsvarsbrøler, og i lang tid så det ud til, at gæsterne skulle have held til at løbe af med sejren. Holdet fra den anden ende af Amager har selv fået en ganske fin start på turneringen, så der var ikke tale om nogen let opgave.

Men så fik Mads Degel udlignet under stor jubel til 1-1, da der bare manglede få minutter, og sandelig om ikke Lasse Syndergaard fik scoret sejrsmålet til 2-1, før dommeren fløjtede kampen af. Endnu engang hentede de blå/hvide fuld pointhøst, ligesom man troede, at løbet var kørt.

Men det er det aldrig for Husum, der dermed cementerede sin plads i toppen af rækken.

Næste opgave er allerede på tirsdag aften kl. 18.00, når FC Udfordringen kommer på besøg i Husumparken.