Husum i afsindigt drama, da Tårnby FF vendte slaget de sidste 5 minutter og vandt 4-3

13254752_981280935326534_2708732930869060770_o

Der blev gået til vaflerne i topopgøret, som både var underholdende og dramatisk.

FODBOLD: Det var fodbold, når det er dejligst og ondest. Set med Husum øjne altså. De blåhvide havde indtil 5 minutter før tid kontrol over kampen i topopgøret mod Tårnby FF i Husumparken, men så gik det pludselig galt. Gæsterne fik på utrolig vis vendt et nederlag til sejr, og da dommeren fløjtede af, kunne det chokerede og slukørede hjemmehold konstatere, at amagerkanerne havde vundet 4-3. Hvad skete der dog – det kunne da ikke passe ? Et kæmpe antiklimaks for såvel spillere som tilskuere.

Husum kom ellers i spidsen efter bare 5 minutter ved Mathias Frydensbjerg, og efter en halv time øgede Paulo Hansen til 2-0. Men få minutter før pausen fik gæsterne reduceret til halvlegsstillingen 2-1.

Efter pausen bragte Husum sig foran 3-1 efter 67 minutter, og så troede alle, at hjemmeholdet ville køre sejren hjem. Lige indtil de sidste rædselsfulde minutter, hvor Tårnby  fik scoret tre gange til slutresultatet 3-4. Det sidste mål scoret efter 6 minutters overtid. Hold da kæft en spand koldt vand i hovedet på alle i Husumparken. Men sådan blev det altså, Tårnby fik de tre point og halede ind på Husum, der nu blot er et enkelt point foran.

13217571_981285921992702_3407704530365490580_o

Vild jubel hos Tårnbys spillere efter den sensationelle afslutning

Imidlertid gjorde FC Udfordringen både Husum og Tårnby en kæmpe tjeneste ved samtidigt at vinde med hele 3-0 over Dragør, som er de to klubbers eneste konkurrent. Nu er Dragør syv point efter andenpladsen, og den tror vi trods alt ikke, de kan indhente.

13217215_981283191992975_5091413878842616074_o

Der var igen flot besøg i Husumparken

Så trods et skuffende nederlag i topkampen, tror 2700-netavisen 100 procent på, at Husum indenfor de næste uger kan fejre oprykningen til Københavnsserien. Om det bliver som nummer 1 eller 2 er underordnet, bare der står KS på visitkortet efter sommerferien.

Næste kamp er fredag den 27. maj kl. 18.30 ude mod BK Heimdal på Fælleden. Flasker resultaterne sig, kan det godt være netop den kamp, der afgør Husums skæbne i positiv retning.