Husum mistede førstepladsen på sidste spilledag, - men pyt ...

FODBOLD: De sidste par kampe har Husum ikke været i stand til at stille med det stærkeste mandskab, og det kostede desværre førstepladsen i Serie 1 på sidste spilledag. Her måtte de blå/hvide nøjes med uafgjort 3-3 mod bundholdet Amager FF, og da Tårnby samtidig vandt 4-2 ude over Vigerslev, blev det amagerkanerne, det overtog duksepladsen. Men overordnet set – pyt med det – Husum er tilbage i Københavnsserien efter en fantastisk flot sæson, og det er trods alt det vigtigste. Stor ros til træner Martin Krøger og hans spillere. De har gjort det godt !

husum7

Paulo Hansen som vi kender ham

Kampen lørdag eftermiddag i Husumparken var samtidig et farvel til en af klubbens helt store gennem tiderne. Paulo Hansen stopper, da hans bentøj i dag ikke er gearet til Københavnsserien. Så han fortsætter på et lavere niveau i en anden klub. Den lille farlige angriber, som har tordnet utallige mål ind for Husum, fik en flot afsked, selvom kampens resultat var lidt skuffende.

Nu kan man stille og roligt begynde at forberede sig på den kommende sæson, hvor tempoet bliver en del anderledes. Det skal blive sjovt og spændende at se, hvordan Husum kan klare sig i Københavnsserien.