Husum nærmer sig kampformen - Hellas blev pulveriseret 7-1

Lørdag spillede Husum endnu en træningskamp op til turneringstarten om en lille måned. Modstanderen var en god gammel bekendt, som næsten altid har voldt de blåhvide vanskeligheder. Bare ikke denne gang. Gæsterne blev sendt hjem til Engdraget med en sæk på 7-1 efter 5-0 ved pausen. – Vi havde planlagt at fortsætte vores gode opstart, og allerede i de første 45 minutter havde spillerne leveret en fremragende indsats, fortæller træner Martin Krøger. – Hellas blev fra starten sat under et kæmpe pres, og det havde de intet våben imod. Så 5-0 ved pausen var passende. Med den føring satte vi tempoet lidt ned i anden halvleg, men fik dog udbygget føringen til slutresultatet 7-1 ! Jeg er godt tilfreds, det var en flot kamp. Stage scorede tre fremragende mål, Ohmann, Isgaard, Rasmus Rosenberg og Holmen hver et, slutter Krøger.