Husum sluttede efteråret af med 2-2 hjemme mod Prespa

14923862_1205408489529409_1614121201_o

Så udlignes der. Mathias Frydensbjerg scorer for Husum efter pausen.

Efterårets og sæsonens sidste kamp for Husums vedkommende blev spillet på hjemmebanen i Husumparken lørdag eftermiddag, hvor der trods øsende regnvejr var mødt en pæn delegation af supportere op for at støtte de lokale helte. Resultatet blev uafgjort 2-2, efter at gæsterne fra Prespa havde ført 1-0 ved pausen.

Det blev en lidt mærkelig kamp, for Prespa sluttede faktisk med kun ni mand på banen. I sidste minut af første halvleg blev den første mand vist ud med rødt kort, og kort før tid røg så den anden mand samme vej. Til trods for det var kampen såmænd ikke særlig hårdt spíllet. Det var vist mere på det verbale område, gæsterne havde problemer.

Husum fik udlignet i anden halvleg, men Prespa kom igen foran 2-1, før det lykkedes for Husum at få udlignet til slutresultatet 2-2.