Husum smed sikker sejr væk på Nørrebro

1601599_736037466420345_510510470_n

FODBOLD: Pokkers ! – Ja der er god grund til at ærgre sig i Husum. En sikker føring på 2-0 blev sat over styr i søndagens kamp mod Nørrebro United i anden halvlegs slutning, så kampens resultat blev uafgjort 2-2.

Lars Syndergaard havde ellers bragt Husum foran 1-0 før pausen, og forspringet blev yderligere uddybet, da Mathias Frydenberg Petersen i anden halvleg øgede til 2-0. Dermed regnede man med, at Husum ville køre den hjem, men man skal aldrig tage noget for givet, for pludselig havde hjemmeholdet reduceret til 1-2 mod kampens afslutning. Det gav uro i geledderne, og Nørrebro lugtede nu point. Til stor frustration for alle blå/hvide lykkedes det at få udlignet mod slutningen, så kampen sluttede 2-2.

Dermed mistede Husum to vigtige point, som kunne have sendt holdet fra Nordrupvej op på en flot anden plads bare to point efter førerholdet Tårnby FF, som jo overraskende tabte 4-7 lørdag til Sunred Beach. Nu ligger de blå/hvide tredjepladsen med samme point som Fix.

Næste opgave er på fredag kl. 18.30 i Husumparken mod VLI. Efter de første seks kampe er Husum fortsat ubesejret som det eneste hold i Serie 1.