Husum tabte sæsonpremieren på Amager med 2-1 til Tårnby FF

hu-tå

Der blev kæmpet godt, hvilket træner Martin Krøger var godt tilfreds med

FODBOLD: Husums comeback i Københavnsserien blev ikke den succes, man havde håbet. På Tårnbys hjemmebane vandt hjemmeholdet med 2-1 efter 1-0 ved pausen. Der var tale om de to oprykkere, så det havde været godt for Husum lige at mærke territoriet af fra starten, men det lykkedes altså ikke i en ret kontant spillet kamp med i alt seks gule kort – her af fire til hjemmeholdet. Tårnby bragte sig i spidsen allerede efter syv minutter, og den holdt halvlegen ud. Efter pausen øgede hjemmeholdet til 2-0 efter en god times spil, men selvom Lasse Syndergaard kort før tid fik reduceret til 2-1 på en aflevering fra Martin Holmen, stod kendsgerningen ikke til at rokke. Tårnby FF vandt ikke helt fortjent 2-1 ! Undervejs fik Husum to gule kort ved Rasmus Rosenberg og Magnus Emil Christensen.

Vi fik en kommentar fra træner Martin Krøger efter kampen:

– Det var et ærgerligt og ufortjent nederlag i vores første kamp i KS.

Med en gennemsnitsalder på 22 år, var det et meget ungt hold, vi sendte i ilden i dagens kamp.
Vi har haft en del udskiftning i truppen over sommeren og har hevet tre unge spillere op fra 2. holds truppen, som alle startede inde idag.

Så vi havde to debutanter med til dagens kamp, og begge leverede lige det, vi forventer af folk, der vil spille for os. Den ene debutant Kristian endte også med at blive kampens spiller, efter en meget stærk kamp centralt på midten.

Desværre taber vi kampen 2-1, men har nogle rigtig gode momenter i vores spil og et yderst spændende hold at bygge videre på.
Det er altid tre point, det handler om for os, men nederlaget var ikke så tungt som normalt, da vi nok overraskede os selv og andre med hvor langt, vi er kommet med et nærmest nyt hold.

Alle glæder sig til næste uges træning og så en spændende hjemmekamp lørdag mod Frem, hvor vi har alle vores supportere, og forhåbentlig DJ Børner tilbage på lægterne.

Og så stort tillykke til Kristian og Leo med debuten i dag, slutter Martin Krøger

Næste opgave er lørdag den 20. august kl. 13.00 i Husumparken, hvor Frem2 kommer på besøg.

(foto: Christian Christensen)