Husum tog tirsdag aften endnu et skridt mod Europa

FODBOLD: Pokalkampen tirsdag aften i Husumparken mellem Husum og Fremad Valby fra Danmarksserien endte med en populær og fortjent sejr til hjemmeholdet på 2-1, efter at gæsterne havde ført 1-0 ved pausen.

Her scorer Fremad Valby selvmål og bringer Husum foran 2-1 (foto: Christian Christensen)

Det var en rigtig pokalkamp, hvor Husum fik bevist, at mandskabet godt kan klare sig i de højere luftlag. Godt nok kom man bagud, hvilket ikke var helt fortjent, men i 2. halvleg blev tingene sat på plads. Først fik Lasse Syndergaard udlignet, og på et sandt klumpspil lavede Fremad Valby selvmål. I kampens døende sekunder brændte Husum en kæmpechance, så slutresultatet blev 2-1.

Glæde hos Husum spillerne over den fortjente sejr (foto: Christian Christensen)

Dermed er Husum videre i pokalen og fik taget endnu et skridt mod Europa. Men allerede i weekenden venter endnu en stor opgave, når de blåhvide sender en hær til Bornholm for at indtage solskinsøen, når Krøgers tropper møder NB Bornholm i Nexø.