Husum vandt igen og fører Serie 1

FODBOLD: Uanset hvilke målsætninger man har sat sig i Husum Boldklub for den nye sæson, så har Martin Krøgers mandskab fået en lovende start. Torsdagens opgør i Engdraget mod Hellas blev fortjent vundet af de blå/hvide med 2-1 efter 1-1 ved pausen.

Husum startede bestemt ikke overbevisende, og det var helt i orden, at hjemmeholdet bragte sig foran på et mål, der måske nok lugtede lidt af offside. På sidelinjen fandt træner Martin Krøger det rigtigt at foretage nogle ændringer, og det gav faktisk bonus med det samme. Husum overtog mere og mere af spillet, og det lykkedes for Jannik Boye Petersen af bringe balance i regnskabet før pausen, som sluttede 1-1. 

Efter knapt et kvarter i anden halvleg blev Husum ramt af en udvisning. To gule kort – og så måtte Glenn Marcher ud og trække frisk luft. Alligevel lykkedes det for Lasse Syndergaard at få scoret kort tid efter. Resten af kampen satte hjemmeholdet et hårdt pres ind, men de blå/hvide kørte den hjem til slutresultatet 2-1.

– Vi er glade for de 3 point i dag, og det viser at vi er på rette vej, sagde en glad Martin Krøger efter opgøret. –  Den her kamp havde vi ikke fået vendt sidste sæson, så vi er i en positiv udvikling.

Husumblack

Kampens spiller blev Zadock McWere, som gjorde det glimrende. Men hele holdet fortjener ros for en disciplineret indsats. Efter torsdagens kamp befinder Husum sig så på den plads, mange håber vil holde sæsonen ud – nemlig som nummer 1 i Serie 1.

Næste opgave er mod VLI fredag den 29. august kl. 18.15 på Frederiksberg.