Læserne har talt: Husum vil ha' sit juletræ på torvet !

Mange protester fra netavisens læsere mod at man i år ikke sætter bydelens juletræ op på Husum Torv, men placerer det overfor Føtex på pladsen ved Husumvej.

SONY DSC

2700-netavisen kunne for nogle uger siden afsløre, at Husum Torv ikke får sit juletræ i år. Årsagen er måske på en måde ganske rimelig, eftersom der ikke er butikker omkring torvet, som har vist nok interesse i at bidrage til udgifterne. En anden grund kan også være, at der er bedre muligheder i den nye Husum Bypark for at lave aktiviteter i forbindelse med juletræstændingen den 28. november. Men det har ikke været afgørende for netavisens læsere. De forlanger simpelthen, at juletræet bliver sat op på torvet. Det er en så gammel tradition, at ingen rigtig kan huske, hvor mange år det drejer sig om, men de lokale borgere vil ikke på nogen måde have, at det pludselig stopper. Når Brønshøj har et juletræ på torvet, skal Husum naturligvis også.

Imidlertid mener netavisen, at planerne allerede er så langt fremme, at det nok ikke kan laves om nu. Så kun med mindre der kommer en sponsor og giver torvet et juletræ med belysning osv., vil det nok være muligt. Til gengæld er der den klausul med i det, at træet kan flyttes tilbage til næste år, hvis stemningen og betingelserne skulle være til stede. Det nye sted er blot et forsøg på at prøve noget nyt.