Husums formand: Vi vil ikke have pushere i Husumparken

IMG_1780Regelmæssigt sender Husum Boldklubs formand Johnny Nielsen en meddelelse ud omkring livet hos de blå/hvide på Nordrupvej. Her er den seneste og meget aktuelle, som 2700-netavisen netop har modtaget.
 
Der er desværre kommet folk igen, som står og sælger stoffer og laver bål ovre ved klubben, og Husum Boldklub får flere henvendelser om, hvordan vi kan tillade dette. Så derfor vil jeg lige slå fast en gang for alle, at Husum Boldklub ikke – og aldrig vil tillade dette, men da det er en offentlig park ejet af Kommunen, har alle ret til at opholde sig i Husumparken. Dog skal alle overholde de regler, der nu er for ophold i en park, men i Husum Boldklub gør vi alt, hvad vi kan for at holde disse pushere væk, – blandt andet i samarbejde med politiet og det lokale SSP. Man skal dog huske på, at Husum Boldklub ikke er politi, og at vi ikke vil sætte liv og lemmer på spil ! Som sagt gør vi, hvad vi kan få at holde ro og orden i Husumparken, så det er bare vigtigt at fortælle omverdenen, at vi som klub aldrig er eller bliver ligeglade med disse tiltag, og alle skal vide, at vi gør hvad vi kan indenfor lovens rammer.
Det var et vigtigt punkt at starte med, bare så alle ved, hvor klubben står i det spørgsmål …
 
Her er lidt opfølgning på mit sidste skriv.
 
Jeg har været i dialog med Frank Jensen om alle de udfordringer, som vi som klub efterhånden skal slås med, og han har bedt sine to borgmestre for området hhv. Morten Kabell, borgmester for Teknik og Miljø samt Carl Christian Ebbesen, borgmester for Kultur og Fritid om at Husum får svar.
 
Vedr. rydning af sne på kunstbanen, cykel – og bil kørsel på banen – samt drift af Husum parken 2016 var som bekendt blevet sparet væk af Borgerrepræsentationen, ja der har vi fået følgende svar fra Jon Pape Serviceområdechef Teknik og Miljø:
 
Snerydning

Teknik- og Miljøforvaltningen rydder sne på alle kunststofbanerne i kommunens parker, herunder også i Husumparken. Sneen bliver ryddet på banerne efter endt snefald på hverdage inden for normal arbejdstid.

Drift

Kunststofbanen i Husumparken bliver driftet af Teknik- og Miljøforvaltningen i hvert fald til udgangen af 2016. Driften består af løbende vedligeholdelse som f.eks. børstning og fjernelse af affald. Vi arbejder på at få en ny bevilling til drift af banen i 2017 og frem.

Tak for informationen om, at biler kører ind på banen. Vi vil se, hvad vi kan gøre inden for de muligheder, som fredningen, den daglige brug og de driftsmæssige ressourcer giver.

—–

Så det er dejligt, at vi får noget ud af vores ihærdighed på den front.

Desværre har vi endnu intet hørt fra Kultur og Fritids Borgmesteren angående betaling for brug af kommunens faciliteter

Og så vil jeg slutte af med håbet om, at alle der læser dette, så også lige giver det videre til andre, for kun ved fælles hjælp kan vi holde en Husumpark i den flotte stand som den er i nu.

HUSK INGEN ER STÆRKERE END DET SVAGESTE LED.

Med park- og sportslige hilsner

Formanden, Husum Boldklub