Husums succestræner før sæsonpremieren på lørdag: Vi glæder os som små børn til at komme i gang

På lørdag den 13. august gør Husum Boldklub comeback i Københavnsserien efter flere års fravær. En fantastisk periode i klubbens historie kulminerer hermed. Går man bare nogle få år tilbage så alt håbløst ud, men så kom de rigtige folk til og fik sat styr på tingene. Det har betydet, at det igen blomstrer i Husumparken.

                                                     martin

Før sæsonpremieren som er ude mod den anden oprykker Tårnby FF, har vi haft en snak med Husums succestræner Martin Krøger, som sammen med sine spillere glæder sig til at komme i gang. Men hvordan er det som ung træner at skulle tage fat på en ny sæson i Københavnsserien efter flere års fravær – og hvad er målsætningen ?

Jamen det er jo noget, både klubben, spillerne og jeg selv er stolte af. Nu glæder vi os bare som små børn til at komme i gang igen. Nogen egentlig  målsætning har vi ikke lavet, men mon ikke den lander på, at vi bare skal overleve.

Hvordan er det at skulle starte mod Tårnby FF, som I rykkede op sammen med ?

Det er helt fint at starte med dem, vi har nogle ret intense opgør, så det fint at lægge ud med sådan et opgør. Så man ligesom i gang.

Har Husum mistet mange spillere, siden I nærmest har annonceret efter nye ?

Vi har mistet 5 mand fra sidste års trup. Men der er samtidig noget nyt på vej ind. Det er helt naturligt med lidt udskiftning i en trup. Det er helt ekstra ordinært, at vi har kunnet holde på den samme stamme for nu 4. sæson i træk.

 Er du glad og tilfreds med, at I kan teste jer selv i den netop overståede Husum Cup ?

Nej jeg er utilfreds med niveauet i årets Husum cup. Det kommer ikke til at afspejle det niveau, vi skal konkurrere på ugen efter og sæsonen frem. Vi må bruge den til at løbe og løbe og få trænet nogle aftaler.

Hvor godt kender du holdende i Københavnsserien ?

Det er klart at der er nogle hold man ikke har så meget info på. Men jeg brugte lige et par weekender i slutningen af foråret på at se et par kampe. Og der et stort sving i præstationerne. Men det er dog meget normalt sidst på sæsonen.

Tror du, der er muligt at holde gejsten oppe på dit hold, som du trods alt har formåer de sidste par år ?

Ja gejst er noget vi aldrig går ned på i Husum Boldklub. Vi er tilbage i et træningsmiljø, hvor man virkelig skal yde 110 % og udstråle Husum ånd.

Bliver der stemning og fest i Husumparken i den nye sæson ?

husum8

Ja det er efterhånden nærmest uundgåeligt. Jeg håber virkelig at det kan sikre os nogle ekstra procenter oppe i hovedet, når vi går på banen og mærker den opbakning.

Hvor længe bliver du ved som træner ?

Jamen så længe spillerne gider høre på alt mit lort. Jeg elsker det, men jeg ved, de hader det ind imellem. Men mon ikke at de trods alt godt kan li’ det, siden de bliver hængende.

Husums kamp mod Tårnby FF på lørdag spilles kl. 13.00 på Vestamager Idrætsanlæg.

Vi gætter på, at en stor delegation af Husum-tilhængere vil drage til Amager for at støtte de blå/hvide. Det plejer de jo – så hvorfor lave om på det ? Følg for øvrigt hele Husums kampprogram i efteråret på sportssiden.

Held og lykke med den kommende sæson – siger vi her fra 2700-netavisen.