Husums træner tilfreds - 2-2 mod Hvidovre i glimrende træningskamp

Også Husum Boldklub har været på banen for at spille træningskamp i weekenden. De blå/hvide mødte Hvidovre (dog ikke divisionsholdet) i en ganske glimrende kamp, som sluttede uafgjort 2-2 efter 0.-1 ved pausen.

Husum

Der var fin tænding på fra starten, og de 2 x 45 minutter var nyttige for træner Martin Krøger, som mødte op med 19 mand, her af to nye, som skulle prøves af. Det så ganske lovende ud.

Hvidovre kom foran kort før pausen, til trods for, at Husum klart havde domineret halvlegen. Men efter pausen blev det 1-1 på et flot hovedstød af Emil Ohmann. Samme spiller bragede også Husum i front med 2-1 på et fremragende langskud, men det lykkedes for Hvidovre at få udlignet i slutningen af kampen, da dommeren ikke opfattede en glimrende offside i Husums forsvar. Der blev som nævnt kæmpet godt for det, og taget i betragtning, at Husum de sidste 20 minutter måtte spille med en mand i undertal takket være et rødt kort, så var det hele godkendt af Martin Krøger. – Det har været en fin første uge, hvor drengene virkelig har knoklet på, så det ser fornuftigt ud, sagde han til netavisens udsendte efter kampen.