Hvem har det bedste 2.hold - Brønshøj eller Husum ?

                                               BB2-Husum2

På onsdag den 6. april kl. 19 starter Brønshøjs og Husums 2.hold forårssæsonen, når de i Tingbjerg mødes i et vaskeægte lokalbrag.

Både Brønshøj og Husum havde et blandet efterår, men begge hold formåede at slutte blandt de 9 øverste, og spiller dermed med om oprykning her i foråret.

2700-netavisen har talt med Brønshøjs 2. holds træner Kenneth Jørgensen, ikke bare om kampen på onsdag, men også om den kommende forårssæson.

– Hvad kunne være mere motiverende end at skyde sæsonen i gang med et vaskeægte lokalbrag mod Husum. Det bliver en kamp med en masse følelser, for ingen af holdene vil tabe netop det opgør, siger Jørgensen.

Kampen mellem de to hold i efteråret endte med en snæver 3-2 sejr til Husum på trods af, at hvepsene var foran både 1-0 og 2-1.

– Sidste sæson tabte vi en meget tæt og lige kamp, hvor Husum dog viste sig skarpere på dagen, og det vil vi selvfølgelig gerne revanchere, men skal det lade sig gøre, skal vi ramme et højt niveau og fællesskabet skal bestå. Gør vi det, så er vi godt stillet. Men jeg tror altid på mit hold, for jeg ved, hvad drengene indeholder, og der er masser af kvalitet og power, forsætter Kenneth.

Brønshøj havde en god hjemmeform i efteråret, hvor det blev til 3 sejre og en enkelt uafgjort i 5 kampe. En hjemmeform de gerne må fortsætte på onsdag.

– Vi har snakket en del om i truppen, hvad vi gerne vil nå i sæsonen, og hvad vores mål er. Drengene vil hver gang spille, som var det en finale og tage en kamp af gangen. Men vi tør også godt sige, at vi sigter efter en plads i toppen, men det kræver en super-koncentreret og kynisk indsats hver gang, slutter træneren.

Med lange udsigter til et lokalbrag mellem Brønshøjs og Husums 1. hold, synes vi, at alle i bydelene burde komme ud og se lokalbraget mellem Brønshøjs og Husums 2 hold, som i de foregående møder har leveret nogle underholdende og intense kampe.