Sommerfesten i Præstegårdshaven er kommet godt fra start

kirkefest1

Årets traditionsrige sommerfest i Brønshøj Præstegårdshave er kommer godt fra start. Torsdag var der særdeles godt besøg i det pragtfulde vejr, og alt tyder på, at der også fredag bliver tætpakket af glade besøgende.

Selvom det annoncerede program for torsdag desværre ikke holdt helt, så vover vi alligevel at bringe programmet for fredagens udfoldelser. Haven holder åbent fra klokken 15-21, og entreen er som altid 2 kroner !

Der er som sædvanlig forlystelser for både store og små: Tombolaer, lykkehjul, ”Det muntre køkken”, fiskedam, hoppeborg og meget mere. Restaurationen byder på både kaffe, te og lagkage, ligesom man kan nyde aftensmaden i haven med grillstegte bøffer eller frikadeller. Pølse med brød kan købes i Pølseboden.

Og har man lyst til at udvide indboet, er der det store loppemarked med en righoldig bogafdeling.

Underholdning er der også masser af:

Fredag:

kl. 17 – Krølle Erik

kl. 18 – Salvation Gospel

kl. 19 – Det bedste Band

kl. 20 – Takt & Tone

I kirken er der også fredag mulighed for at komme en tur op i det gamle kirketårn. Der er tårntur for voksne kl. 16 og for børn kl. 17.

Overskuddet deles i år mellem FDF K 25 og Red Barnet i Danmark.

I 2015 gæstede mere end 3.000 haven og var med til at give det bedste resultate nogensinde – mon ikke den rekord står for fald i år ??