If Stadion fik fremragende start på sæsonen med sikker sejr

                                                              images

HÅNDBOLD: Som årstiden indikerer, så er håndboldsæsonen gået i gang, og lørdag var der premiere for vore lokale spillere fra IF Stadion. Godt nok en spillerunde senere, da de gule var oversidder i første runde. Som følge der af var det med ekstra spænding, Brønshøj-mandskabet entrede Roskildehallen lørdag eftermiddag for at møde de lokale oprykkere. Roskilde var nemlig kommet i gang weekenden forinden, da de overraskende besejrede Ydun på udebane.

Men lad os slå fast allerede her, at Stadion fik en fremragende start. Det blev til en sikker sejr på 28-21 efter 12-12 ved pausen. Egentlig efter en lidt famlende start i de første 30 minutter, hvor spillet var nervøst og præget af, at man nu skulle i gang for alvor. Hjemmeholdet førte både 10-8 og 12-10, og det virkede lidt som om Stadion hængte lidt bagefter.

Men i pausen ændrede man lidt ved forsvaret, og der kom ny keeper på, og det var tilsyneladende, hvad der skulle til. Stadion bragte sig hurtigt foran 15-12, og fra da af kørte de gule stille og roligt sejren hjem til slutresultatet 28-21. En god sejr at starte med, for Roskilde var bestemt et godt hold med hurtige spillere.

Også næste kamp må Stadion spille på udebane. Det er på lørdag kl. 14.15 i Dansborghallen, hvor hjemmeholdet Hvidovre venter. Og selvom det kan være farligt med for stor optimisme, så tror vi efter den gode start, at Stadion henter endnu to vigtige point i en række, hvor FIF ikke uventet har fået en flyvende begyndelse med to storsejre. Men der er også bragt nye spillere ind til det, skal lige tilføjes.

Vi skal helt hen til torsdag den 13. oktober før Stadion får lejlighed til at spille på hjemmebane. Det sker ved et dobbelt arrangement i Bellahøjhallen, det første i nyere tid, hvor der bydes på to kampe. Først Stadion mod Team Sydhavsøerne2 kl. 19.15 og derefter Frejas damer mod Tårnby HK. Det kan godt gå hen og blive en hyggelig håndboldaften med vore to lokale hold i henholdsvis 2. division og Kvalifikationsrækken.