Indlæg: Idræt og kultur til alle i og omkring Brønshøj

KOMMUNALVALG 2017: 

    Af Carl Christian Ebbesen (DF), kultur- og fritidsborgmester i København

Jeg har gennem de sidste fire år knoklet for at sikre gode rammer og faciliteter for kulturen, idrætten og ikke mindst foreningslivet i Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Det har blandt andet været en stor glæde for mig at indvie den nye kunstgræsbane i Tingbjerg Idrætspark, og en ny en er jo på vej, – det nyindrettede Brønshøj Bibliotek, – EnergiCenter Voldparken Hallen, (som dog endnu ikke er officielt indviet) og Brønshøj Boldklubs nye og forbedrede forhold på Tingbjerg Ground. Endvidere har det været en stor glæde for mig at være med til at kåre og hylde de seneste tre års sportsprisvindere i Brønshøj.

Det er nemlig vigtigt for mig og Dansk Folkeparti, at vi sørger for at bidrage til de tre bydeles gode udvikling med masser af liv og aktiviteter.

I det nye år ser jeg frem til, at det kombinerede bibliotek og kulturhus i Tingbjerg endelig står færdigt, så huset kan blive det samlingssted, som beboere og klubber i bydelen har manglet.

Men vi er ikke færdige endnu. Det er en mærkesag for mig, at vi fortsat investerer i og omkring Brønshøj, så områdets stadig flere beboere får de bedste betingelser for et sundt og godt liv. Det gælder også for de mange foreninger, som er et særligt stort aktiv for lokalområdets børn og unge.

Jeg vil fortsætte mit arbejde med at sikre, at deres klubhuse, boldbaner, sportshaller, biblioteker og kulturhuse også fremover bliver prioriteret her på Rådhuset.