Jeannies lille fantastiske univers krones med udsigten over Utterslev mose

På grænsen til Brønshøj finder vi en ret så usædvanlig dame, Jeannie Langvad. Hun lever i sit eget fantastiske og spændende univers omgivet af ting, som hun i tidens løb har samlet og holder af. 2700-netavisen har besøgt hende.

IMG_1975

– Det har taget tid at bygge haven op, men jeg elsker hvert et hjørne og er der meget, siger Jannie

Efter et endt forhold for syv år siden, har hun haft mod til at “springe ud i livet” og gøre alt det, hun aldrig har haft mulighed for at gøre før, og det har gjort hende til en glad og lykkelig person. 

Hendes hjem bærer præg af kreativitet, og det er ikke tilfældigt. Jeannie er nemlig selv en ualmindelig kreativ dame, som bare kan det hele. Og det spænder vidt – lige fra at sy pelse til at købe og sælge antikviteter.

IMG_1971

Der er mange temaer i haven, som er en oplevelse at gå i

Selv hendes have er usædvanlig. Her finder man en del af de ting, hun har købt op hen ad vejen, og der er indrettet forskellige pladser, hvor man kan sidde og nyde tilværelsen. En ” smukt blandet landhandel” – blandet på en charmerende og hyggelig måde.

Jeannie flyttede ind i 1997, men først i 2005 købte hun huset, og det har siden været en vigtig base, hun støt og roligt har bygget om på, netop for at få sin helt egen lille spændende verden.

IMG_1980

– Jeg har indrettet det sådan, at man kan sidde flere steder og nyde tilværelsen

– Jeg har lavet haven, helt som jeg ville ha’ det, fortæller hun 2700-netavisens udsendte, da vi var på besøg for nylig. – Det er sket undervejs, fordi jeg kan gøre, hvad jeg vil og ingen blander sig. Men det har været hårdt og taget tid, for jeg havde meget små midler at gøre godt med. Derfor smøgede jeg ærmerne op. Jeg uddannede mig og genoptræner i dag mennesker, – der har været opereret eller har andre lidelser – i bassin. Samtidig underviser jeg. Så jeg er ikke kommet sovende til nogen ting. Det giver mig den frihed, jeg har savnet. Jeg lades op af naturen og det nære. Her er jeg omgivet af en masse smukke ting, og jeg elsker at arrangere med blomster. 

IMG_1972

Man er ikke i tvivl om, at Jannies hjerte banker for antikviteter og gamle ting

Jeg er af samme grund tit på Grønttorvet. I haven har jeg så små temaer med forskellige ting. Det er festligt og hyggeligt og balsam for sjælen. Og så nyder jeg den udsigt, jeg har over Utterslev mose, som er et af privilegierne ved at bo her.

Især om sommeren tager Jeannie på loppemarkeder og livsstilmesser. – Ja det interesserer mig meget, og jeg er seriøs, når jeg disse steder laver min egen lille butik.

IMG_1974

Det er virkelig en “smukt blandet landhandel” – blandet med god smag 

Det er hårdt arbejde, men jeg kan mærke, folk elsker det. Det gør jeg også. De ved, jeg kun kommer med gode ting, som jeg sælger videre. Livsstilmesserne er også lige mig, og jeg har deltaget i dem på adskillige slotte rundt i landet for at præsentere mine varer. Så pakker jeg min trailer og kører afsted. Ud til nye og dejlige oplevelser, slutter Jeannie Langvad.