- Jeg er både glad og stolt, men glæder mig mest over at Brønshøj klarede den

Oprigtige ord fra vinderen af efterårets tipskonkurrence i samarbejde mellem 2700-netavisen og BB

2-22

Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen overrakte en flot gavekurv fra Mulles Thehus til vinderen af efterårets tipskonkurrence Carsten Trudholm, som i dagens anledning var trukket i en af divisionsholdets trøjer.

Han elsker fodbold og følger ihærdigt med i alt, hvad der sker indenfor det område. Ikke mindst Brønshøj har og har haft hans store interesse, og som han plejer at sige – hvergang BB vinder, bliver jeg i godt humør !

Carsten Trudholm, chef i Brønshøj Stenhuggeri blev vinder af efterårets tipskonkurrence i 2700-netavisen. Naturligvis en sejr han er glad for, men som han også siger – det vigtigste i alt det her er, at BB kvalificerede sig til oprykningspillet i foråret.

Den dygtige tipper har sin daglige gang i Brønshøj og indtager en ret så speciel rolle, eftersom Brønshøj Stenhuggeri leverer gravstene/monumenter til bydelen. Det betyder en meget personlig kontakt med mange lokale, og det er noget af det, han bedst kan lide ved jobbet. – Jeg sætter en stor ære i at finde frem til lige det, kunderne ønsker, når de kommer og skal vælge gravsten. Det vigtigste er, at vi finder frem til det sammen, så de bliver helt tilfreds. Ind i mellem kan det være en længere proces, men vi bruger den tid, det tager, fastslår tipsvinderen.

2-23

– Når jeg har har deltaget i netavisens konkurrence, er det på grund af to ting. Jeg vil gerne støtte Brønshøj, som jo får halvdelen af det beløb, vi betaler, men også 2700-netavisen, som jeg følger med stor interesse. Jeg kan også høre fra mine kunder, at man er glade for den. Så jeg agter naturligvis at forsvare min titel til foråret, slutter Carsten Trudholm med et stort smil.

Udover at vinde den flotte julekurv, har Brønshøj Stenhuggeri også vundet en måneds gratis annoncering i netavisen.

Brønshøj Boldklub og 2700-netavisen siger tillykke med sejren.