Julemusik fra tidligere Brønshøj-borger

Ole Steenen har udsendt en instrumental jule-cd med kendte julesange, hvor sologuitaren er i hovedrollen. Det er hans tredje i serien Guitar Cocktails.

                                             ggg

 

Jamen tidspunktet er jo særdeles velvalgt. Om kort tid er vi i julemåneden, og derfor fortjener dette nye udspil at blive bemærket. Godt nok tager Ole Steenen livtag på gamle kendte julesange og salmer, men det sker på en pæn og ordentlig måde, så alle kan glædes over de nye versioner. Nu skriver vi godt nok at sologuitaren er i hovedrollen, men også panfløjten har en fremtrædende plads på en del af numrene. Steenen spiller selv hele baduljen, så vi kan da konstatere, at han kan lidt af hvert indenfor musikken. Det er også ham selv, der står for selve produktionen.

                                                            10604340_10204563524063872_10204563322498833_33169_1182_b

I alt tolv sange finder vi på cd’en – det er – I aften er det juleaften – Et barn er født i Betlehem – Dejlig er jorden – Silent night – Feliz Navidad – Nu tændes tusind julelys – Dejlig er den himmelblå – Her kommer Jesus, dine små – Mary’s Boychild – Kimer i klokker, Santa Lucia og Jingle Bells.

Næsten 35 minutters julemusik – ganske velegnet som baggrunds hygge til enhver lejlighed.

Om selve Ole Steenen, ja så boede han i flere år i Brønshøj, hvor fra han drog rundt i landet og spillede. I dag er han bosat i det nordvestsjællandske. Han spillede faktisk pigtråd i starten af 60’erne, og var i en periode med i Sir Henry. Siden har han haft egne bands og har været fast inventar på blandt andet Færgen Sjælland, Hotel Marina og færgen Tycho Brahe. Steenen er still going strong på scenen.

Efter planen skulle der dukke mere op af samme skuffe, jo tættere vi kommer på jul.

Guitar Cocktail 3 – Christmas – kan downloades på TDC Play – I Tunes – Sportify etc..