Juletræet i Husum tændes på lørdag eftermiddag

img64
Husum Juletræsfond har lagt et hyggeligt program for tændingen af årets juletræ på hjørnet af Husumvej og Frederikssundsvej, og man håber på stort fremmøde.
Klokken 16.30 varmer det lokale orkester på 11 mand op med at spille julemelodier.
Husumvold spejderne sælger varme æbleskiver, og Brønshøj Rotary Klub sælger gløgg. Begge til små priser der i år kan betales med MOBIL PAY.
Omkring Klokken 17 bydes der velkommen, og vores herboende socialborgmester, Jesper Christensen, holder juletalen til de fremmødte.
Derefter skal der kaldes på JULEMANDEN, som kommer kørende i en brandbil fra 1932, hjemmehørende på Gentofte Brandbils Museum.
Træet tændes derefter af julemanden ved stor hjælp fra den lokale brandstation på Hulgårdsvej, som stiller med en stigevogn.
Og så er det tid til at julemanden leger med børnene.
Som afslutning på det hele er der godteposer til alle fremmødte børn.
Vi kan kun opfordre læserne til at møde op lørdag eftermiddag og være med til at tænde Husums juletræ, også selvom det heller ikke i år står placeret på torvet. Det skal nok blive festligt og hyggeligt.
Husum Juletræsfond siger tak til følgende sponsores
Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Føtex, Husum Apotek, Mik-M Tøjmanden, Radiometer, Danske Bank, Garant Tæpper, Skousen Hvidevarer, Kolonihaveforbundet, Husum Torv Tandlægerne, Kjærulf Ure & Guld
Brønshøj Husum Lokalavis, Husum Glarmester, Husum Special Optik og ikke mindst 2700-netavisen.