Kæmpe skuffelse for IF Stadion i sæsonpremieren

images

HÅNDBOLD: Vil man vinde en kamp, skal man spille med energi og koncentration i samtlige minutter og ikke kun i godt et kvarter. Det måtte Stadions mandskab konstatere efter sæsonpremieren mod Hvidovre i Dansborghallen søndag eftermiddag. Efter et kvarter med blændende spil i såvel forsvar som angreb førte Stadion med hele 7-1. Der var simpelthen ikke en finger at sætte på spillet, der bare kørte fejlfrit.

Men så blev der skiftet lidt ud på holdet, og det gav noget grus i maskineriet. Faktisk gik Stadion helt i stå. Resten af halvlegen scorede man kun to gange til en føring på 9-8.

Efter pausen blev det desværre ikke meget bedre. Den målløse periode fortsatte alt for længe, så hjemmeholdet kunne bringe sig foran 15-12 otte minutter før tid. Det vækkede Brønshøj-mandskabet lidt. Man indså pludselig, at melbollerne skulle udskiftes med kødboller. Så det lykkedes faktisk at komme op på 15-15 et par minutter før tid. Tilmed fik Stadion straffe, hvilket kunne have afgjort tingene til egen fordel. Men desværre blev det brændt, og så blev holdet ramt af en udvisning og en Hvidovre scoring til 16-15. De sidste sekunder havde Stadion trods undertallet en mulighed, men den blev hårdhændet spoleret af hjemmeholdets forsvar, mens dommernes fløjte var tavs som graven.

Så nederlag i sæsonens første kamp – hvilket var en kæmpe skuffelse for holdet. For mange svigtede på dagen, selvom det første kvarter var spil i

På lørdag den 3. oktober spiller Stadion sin første hjemmekamp. Det er mod Korsør/Slagelse i Bellahøjhallen med start kl. 14.30.