Kom ned og køb julegaverne hos os i Danmission på Husum Torv

IMG_2216

Er man i vildrede med hensyn til julegaver, så er her et godt tip fra de to søde damer, Marianne og Bente i Danmission på Husum Torv. – Kom ned og køb gaverne hos os, siger de samstemmende. – Vi har et kæmpe udvalg af alt mellem himmel og jord, og så er det til billige priser. Det vil være for omfattende at nævne det hele, men vi kan klare alt lige fra tøj, sko, møbler, glas, porcelæn, bøger og meget mere. Samtidig er vores butik både lys og hyggelig, så inspirationen kommer automatisk, når man træder indenfor. Og så går det jo til et godt formål, når man har sikret sig nogle af de gode ting, vi har. Tøjet er for eksempel rent og pænt – og vi står helt inde for, at det vi sælger, er noget vi kan være bekendt og er glade for. Danmission på Husum Torv står kort sagt klar til at hjælpe, hvis man er løbet tør for gaveideer. Hermed er bolden givet videre.

IMG_2217

Men den lokale Danmission butik har selv et meget stort juleønske. Man mangler frivillig arbejdskraft og appellerer til folk med lidt fritid til at kigge forbi og få en snak med butikkens daglige leder Bente. Ring eventuelt og aftal et møde på 42950110.

Lidt om Danmission

Danmission er Danmarks ældste og største missionsorganisation og er forankret i Folkekirken. Øverste myndighed er repræsentantskabet.

Danmission er en privat organisation etableret 1. januar 2000 ved en sammenlægning af Det Danske Missionsselskab (DMS) og Dansk Santalmission. Danmission viderefører det arbejde, der blev begyndt af DMS 17. juni 1821 og af Dansk Santalmission 26. september 1867. Flere end 8000 mennesker over hele landet er engageret i Danmission – heraf 2500 frivillige alene i Danmission Genbrug.

Danmission har ca. 8000 støtter og frivillige i Danmark. Mennesker i alle aldre, som udfører mange forskellige slags frivilligt arbejde, og som til gengæld møder nye mennesker og gør noget, som giver stor mening. Uden det frivillige bagland kan Danmission ikke yde den indsats, man gør, i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.

Som frivillig i Danmission er det muligt at bidrage på mange forskellige måder. Man kan bage kager til den årlige sommer- eller julecafé i din kirke, være frivillig til store events og indsamlinger som GospelAid og Årets Lucia Indsamling, sælge genbrugslys i dit lokalområde, være frivillig i Danmission Genbrug, blive foredragsholder eller volontør i udlandet.