Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 10 (opdateret)

  Husum Kirke:

Filmeftermiddag
Den 8. marts kl. 14 viser Husum Kirke film i Onsdagsklubben. Her skal man se den nye animerede film over Antoine Saint-Exupérys Den Lille Prins. Onsdagsklubben er for alle, der gerne vil høre et spændende foredrag, synge en sang eller se en film i hyggeligt selskab. Desuden serveres der kaffe, te samt ostemadder og kage. Det koster 20 kr. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Morgensang
Man kan få en god start på dagen ved at deltage i morgensang i Husum Kirke torsdag den 9. marts kl. 9.00. Der serveres kaffe til kl. 10. Alle er velkommen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Sogneindsamling
Folkekirkens Nødhjælp samler ind til verdens fattige søndag den 12. marts. I Husum Kirke starter indsamlingen kl. 11.30 – efter højmessen. Man kan melde sig som indsamler hos Søren Wolle tlf. 26 93 67 41 eller møde op på selve dagen fra kl. 11. Der vil være lidt at spise og drikke til de frivillige hænder efter indsamlingen.

Barselshøjskole
Så er det tid til endnu en Barselshøjskole. Denne gang foregår det tirsdag den 14. marts kl. 10-12 i Husum Kirke. Temaet er KROP med Beate Hovmand, fysioterapeut med speciale i børnebehandling. Det er gratis at være med. Man tilmelder sig enten via Husum Kirkes hjemmeside eller ved at sende en mail til kirkeinfo.husum@gmail.com.

 

  Husumvold Kirke:

Legestue
Der er legestue onsdag den 8. marts kl. 10-12 i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd Hippe Hansen og Birthe Jensen står trofast for legestuen – de bager boller til dagen og sætter gode sange i gang for børn og voksne. Der er også saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. per familie at være med.

Andagt og Fredagsmøde

Fredag den 10. marts kl. 14 har man mulighed for at høre om Anatolien i Tyrkiet i Husumvold Kirkes Fredagsklub. Peer Faurskov Lund vil holde et foredrag om særligt det kristne område i det nordøstlige Tyrkiet, som omkring 1000-tallet var domineret af den georgiske kristendom. Man vil også blive præsenteret for andre af Tyrkiets glemte kulturer.

På Fredagsmøderne kan man møde mennesker med noget på hjerte, høre musik og synge med. Der begyndes med en kort andagt i kirkerummet, og undervejs i foredraget bliver der også tid til hyggesnak, kaffe og kage. Det er gratis at være med og kræver ikke tilmelding. Kaffe/te og brød: 10 kr.

Sogneindsamling
Folkekirkens Nødhjælp samler ind til verdens fattige søndag den 12. marts. I Husumvold Kirke starter indsamlingen kl. 11.00 – efter højmessen. Man kan melde sig som indsamler hos Birgit Jensen på tlf. 24 27 99 46 eller møde op på selve dagen fra kl. 11. Der vil være lidt at spise og drikke til de frivillige hænder efter indsamlingen.

Spaghettigudstjeneste
Husumvold Kirke inviterer endnu engang børn og deres familie til børnegudstjeneste tirsdag den 14. marts kl. 17. Denne gang vil sognepræst Line Bjørn Hansen og korleder Christina Schimmell Rindorf berette om fortællingen om Daniel og de farlige løver. Efter en halv times gudstjeneste i børnehøjde serveres der spaghetti med kødsovs. Det er gratis at spise med og kræver ikke tilmelding.