Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 25 (opdateret) ..

                                         husum kirke 1
Husum Kirke:
Tirsdag den 14. juni kl. 19 – Konfirmandindskrivningsgudstjeneste med informationsmøde og indskrivning. Vil man gå til præst, konfirmeres – eller bare høre mere om det? Så kom denne dag i Husum Kirke, eller på lørdag den 18. juni kl. 13 i Husumvold Kirke. Begge dage vil sognepræsterne Line bjørn Hansen, Nikolaj Hartung Kjærby og Bettina Birk Jensen være tilstede.
 
Torsdag den 16. juni kl. 9 –  Morgensang: Start dagen med sang. Der synges i kirken omkring flyglet og der kan være oplæsning af f.eks. en bibeltekst eller en bøn. Bagefter er der kaffe indtil kl. 10. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.
 
Torsdag den 16. juni kl. 17 – Gud & Grill: Denne torsdag bliver Gud & Gaffel til Gud & Grill, når man rykker fællesspisningen efter gudstjenesten uden for til grillen. Man kan tage ungerne i hånden og komme og fejre, at sommeren er kommet til Husum. Der startes med en halv times gudstjeneste i børnehøjde i kirkerummet. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.
 
Tirsdag d. 21. juni kl 19 – Meditationsgudstjeneste ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.
 
                                                      Høstmarked i Husumvold Kirke                                             
Husumvold Kirke
Tirsdag den 14. juni kl. 19 I HUSUM KIRKE – Konfirmandindskrivningsgudstjeneste med informationsmøde og indskrivning. Vil man gå til præst, konfirmeres – eller bare høre mere om det? Så kom denne dag i Husum Kirke, eller lørdag den 18. juni kl. 13 i Husumvold Kirke. Begge dage vil sognepræsterne Line bjørn Hansen, Nikolaj Hartung Kjærby og Bettina Birk Jensen være tilstede.
 
Fredag den 17. juni kl. 14 – Andagt og Fredagsmøde: I Nelson Mandelas fodspor. I oktober 2015 var sognepræst Lise Mortensen på en rejse gennem Sydafrika i menneskeretsforkæmperen og præsidenten Nelson Mandelas fodspor. Denne eftermiddag berettes om de mange stærke indtryk fra rejsen, illustreret med billeder.
 
Lørdag den 18. juni kl. 13 – Konfirmandindskrivningsgudstjeneste med informationsmøde og indskrivning.
(Se højere oppe)..
 
Tirsdag den 21. juni kl. 17 – Spaghettigudstjeneste: Så er det atter tid til spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke. Denne gang med grill, hvis vejret arter sig. Det er gudstjeneste i børnehøjde med efterfølgende fællesspisning for børn og deres voksne og andre interesserede. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.