Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 33 (opdateret) ..

                                                      Høstmarked i Husumvold Kirke
 
Husumvold Kirke:
 
Tirsdag den 16. august kl. 17 er der atter spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke. Kom til gudstjeneste i børnehøjde ved sognepræst Line Bjørn Hansen med efterfølgende spaghetti og kødsovs. Temaet denne gang er Adam og Eva. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.
 
Søndag den 21. august kl. 10.30 flytter Husumvold og Husum Kirke gudstjenesten ud i byens travlhed og inviterer til fælles friluftsgudstjeneste på Husum Kirkes kirkeplads ved sognepræster Line Bjørn Hansen, Husumvold Kirke og Iben Hornshøj Sørensen, Husum Kirke. Temaet for dette års gudstjeneste i det fri er Den barmhjertige samaritaner. Gudstjenesten suppleres af kor fra begge kirker, Husum Kirkes organist Kirsten Thorup på klaver og Maria Lundbak, Husumvold Kirke, på obo. Efter gudstjenesten bydes der på mad og drikke.
 
                                                         husum kirke 1
 
Husum Kirke:
 
Tirsdag den 16. august kl. 18.30 inviterer Husum Kirke på pilgrimsvandring i Mosen. Turen er ca. 3 km, og der sluttes af i kirken med en kort gudstjeneste omkring kl. 20. Man er velkommen til gudstjenesten uden at have været med på turen. Efter gudstjenesten vil der være en pilgrimsmenu med brød, ost og et glas vin. Ved sognepræst Bettina birk Jensen. .
 
Torsdag den 18. august er der morgensang kl. 9 og bagefter kaffe indtil kl. 10. Morgensangen ledes af sognepræst Bettina Birk Jensen. En god start på dagen.
 
Torsdag den 18. august kl. 19 – Koncert: Sanselig kammermusik. Den unge fløjtespiller Jonathan Schmidt har sammen med sangeren Andreas Odin Bigom, violinisten Sebastian Schmidt og pianisten Mattias Branner, sammensat et spændende program, der bl.a. byder på nutidig sanselig musik – Orange Dawn af Ian Clarke – og på den franske komponist Maurice Ravels værk Chansons Madécasses, som er skrevet til poeten Evariste de Parnys Madagaskar Sange. Fri entré.
 
Søndag d. 21. august kl. 10.30 flytter Husumvold og Husum Kirke gudstjenesten ud i byens travlhed og inviterer til fælles friluftsgudstjeneste på Husum Kirkes kirkeplads ved sognepræster Line Bjørn Hansen, Husumvold Kirke og Iben Hornshøj Sørensen, Husum Kirke. Temaet for dette års gudstjeneste i det fri er Den barmhjertige samaritaner. Gudstjenesten suppleres af kor fra begge kirker, Husum Kirkes organist Kirsten Thorup på klaver og Maria Lundbak, Husumvold Kirke, på obo. Efter gudstjenesten bydes der på mad og drikke.