Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 34 (opdateret) ..

                                          husum kirke 1
 
Husum Kirke:
 
Torsdag den 25. august er der morgensang kl. 9 og bagefter kaffe indtil kl. 10. Morgensangen ledes af sognepræst Bettina Birk Jensen.
 
Torsdag den 25. august kl. 17 er der Gud & Gaffel. I Husum kirke kan der være så stille, at man kan høre sit eget hjerte slå. Men kirken kan også være fuld af klokkeklang, sang og dejlig musik. Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen fortæller om den første kirke i hele verden, og om hvorfor kirken ser ud, som den gør udenpå og indeni. Bagefter er der fællesspisning med god mad.
 
Mandag den 29. august kl. 16.30-17.30 starter Husumvold og Husum Kirkers fælles Børnekor igen efter en lang sommerferie. Børnekoret er for 2.-5. klasse og for både drenge og piger. Der øves i Husum Kirke. Det er gratis at være med. Tilmelding via www.husumvoldkirke.dk eller www.husumkirke.dk.
 
                                                     Høstmarked i Husumvold Kirke               
 
Husumvold Kirke:
 
Onsdag den 24. august kl. 16.30-17.30 starter Husumvold og Husum Kirkers fælles Spirekor for børn i 0.-1- klasse igen efter en god lang sommerferie. Koret er for både piger og drenge, det er gratis, og tilmelding sker via www.husumvoldkirke eller www.husumkirke. Der øves i Husumvold Kirke.
 
Fredag den 26. august kl. 14  er der Fredagsmøde og andagt i kirken. Hør Ravn Corvus Corax fortælle om unge hjemløse under overskriften “Følg indsatsen til dørs – om håb, sammenhold og ressourcer blandt udsatte unge.” Ravn kunne også opleves i TV2s programserie “Vi er de unge hjemløse”.
 
                                                    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
 
Hun er en del af foredragsteamet i “Fortællelyst”, et socialt engageret foredragsbureau og fortællefællesskab. Der startes med en kort andagt i kirkerummet ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Det koster 10 kr. at deltage.