Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 39 (opdateret)

Høstmarked i Husumvold Kirke
 
Husumvold Kirke:
 
Torsdag den 29. september kl. 17 – Mikkelsdagsaften, inviterer menighederne i Tingbjerg og Husumvold Sogne for første gang til gudstjeneste og vandring mellem kirkerne.

Med åbent hus i Tingbjerg Kirke fra kl. 17. Her vil være sandwich, sodavand og tid til at forberede lanternerne. Kl. 18 er der en kort gudstjeneste i kirken, hvorefter man vandrer i flok, med tændte lanterner og sang, til Husumvold Kirke. Her vil være varm chokolade og kager, inden dagen afrundes med en kort andagt i kirkerummet. Lanternegudstjenesten slutter senest kl. 20.
Arrangementet er for alle, der har lyst til at genoplive en gammel tradition med fejring af lyset ved overgangen til den mørke tid; unge, midaldrende, gamle og børnefamilier. Ved sognepræsterne Mette Basbøll, Tingbjerg, og Lise Mortensen, Husumvold.
 
Søndag den 2. oktober kl. 16 i Husum Kirke – Ord & Musik i Husum Kirke. En eftermiddag med recitation og orgel med Svend Hvidtfelt Nielsen, Flemming Friis og Tobias Fensløv. Man præsenteres denne eftermiddag for en vifte af værker inden for genren. Fra klassikeren Guldhornene af J. P. E. Hartmann over Svend Hvidtfelt Nielsens eget værk Alfabet – de ti første digte af Inger Christensens digtsamling af samme navn – med komponisten selv ved orglet og Tobias Fensløv som oplæser til Flemming Friis, der opfører sit værk ”Noget I Natten” over digte af Michael Valeur samt andre af de to herrers egne værker. 
Der er gratis entré.
 
husum kirke 1
 
Husum Kirke:
 
Tirsdag den 27. september kl. 10-12 – Barselshøjskolen Brønshøj-Husum. KROP – bevægelse og afspænding med sit barn ved certificeret yogainstruktør og kirke- og kulturmedarbejder Charlotte Maria Rasmussen. Her kan barslende mødre og fædre i bedste højskoleånd mødes om tilværelsens små og store sammenhænge.
Det er gratis at deltage, men husk tilmelding via www.husumkrike.dk
 
Torsdag den 29. september kl. 9 – Start også denne torsdag med sang, når Husum Kirke og sognepræst Iben Hornshøj Sørensen inviterer til morgensang. Der er kaffe indtil kl. 
10. 
 
Torsdag den 29. september kl. 17 – Er der igen Gud & Gaffel i Husum Kirke – denne gang ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Gud & Gaffel er gudstjeneste for børn og familier – for unge og gamle. Gudstjenesten er tilrettelagt på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Bagefter er der børnevenlig fællesspisning. 
Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding. 
 
Søndag den 2. oktober kl. 16 – Ord & Musik i Husum Kirke. En eftermiddag med recitation og orgel med Svend Hvidtfelt Nielsen, Flemming Friis og Tobias Fensløv. Man præsenteres denne eftermiddag for en vifte af værker inden for genren. Fra klassikeren Guldhornene af J. P. E. Hartmann over Svend Hvidtfelt Nielsens eget værk Alfabet – de ti første digte af Inger Christensens digtsamling af samme navn – med komponisten selv ved orglet og Tobias Fensløv som oplæser til Flemming Friis, der opfører sit værk ”Noget I Natten” over digte af Michael Valeur samt andre af de to herrers egne værker. 
Der er gratis entré.
 
Tirsdag den 4. oktober kl. 19 – Er der aftengudstjeneste ved sognepræst Bettina Birk Jensen.