Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 40 (opdateret)

husum kirke 1
 
Husum Kirke:
 
Tirsdag den 4. oktober kl. 19 – Aftengudstjeneste ved sognepræst Bettina Birk Jensen.
 
Torsdag den 6. oktober kl. 9 – Start torsdagen med sang. Husum Kirke og sognepræst Bettina Birk Jensen inviterer til morgensang. Der er kaffe indtil kl. 10. 
 
 
Høstmarked i Husumvold Kirke
 
Husumvold Kirke:
 
Fredag den 7. oktober kl. 14 – Andagt og Fredagsmøde med sognepræst Line Bjørn Hansen. Denne fredag: Elverhøj – et romantisk skuespil ved Teaterselskabet Royalisterne, der præsenterer vaskeægte old boys teater med nostalgiske indtræk. På rollelisten er Hans Jørgen Laursen og Torben Jetsmark. Fredagsmødet er gratis, mens kaffe og kage koster 10 kr.
 
Søndag den 9. oktober kl. 15 – Tango! Med duoen PA DOS. Oplev tangoen, som den udspiller sig i Buenos Aires, når argentinere mødes for at danse. Skulle man selv få lyst til at bevæge sig, så ryddes et hjørne af kirken til dans. PA DOS er Marianna Dabek, accordeon og Maciej Michalik, barytonsanger. Gratis entré. Der sluttes af med et glas vin.
 
Tirsdag den 11. oktober kl. 17 – Så er det igen tid til spaghettigudstjeneste. Denne gang ved sognepræst Stig Boel med fortællingen om dengang Jesus gjorde den lamme mand rask. På menuen til fællesspisning er spaghetti og kødsovs. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.