Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 42 (opdateret)

husum kirke 1
 
Husum Kirke:
 
Torsdag den 20. oktober kl. 9 – Start torsdagen med sang. Husum Kirke og sognepræst Mia Mohr inviterer til morgensang. Der er kaffe indtil kl. 10. 
 
Onsdag den 26. oktober kl. 14 – Onsdagsklub. MAF; Mission Aviation Fellowship er en international, fælleskirkelig missionsorganisation, som yder effektiv flytransport til hospitaler, nødhjælpsorganisationer, lokale kirker og missionsselskaber i mere end 30 udviklingslande i fire verdensdele. Kom og hør om organisationens arbejde, når MAF informationspilot Lars Fuglsang lander i Husum Kirke. Det koster 25 kr. at deltage, inklusiv kaffe/te og brød. Tilmelding ikke nødvendig.
 
Høstmarked i Husumvold Kirke 
 
Husumvold Kirke:
 
Torsdag den 20. oktober kl. 19 – inviterer Husumvold Kirke til efterårets første kirkebio. Efterårets film handler hver på sin måde om skyld – både den kollektive skyld og det enkelte menneskes skyld og ansvar – om fortielse og om at åbne øjnene for sandheden. Sognepræst Stig Boel kommer med et kort oplæg, og efter filmen er der mulighed for at diskutere det, der gjorde indtryk. Fri entré. Øl og vand: 10 kr. 
Sæsonen åbnes med Tavshedens labyrint (2014) af instruktøren Giulio Ricciarelli.
Frankfurt i 1950erne. Stort set ingen ønsker at huske eller vide hvilke grusomheder, der foregik under krigen, og der synes at være en uudtalt enighed om, at hvis man undlader at tale om rædslerne, så har de nok ikke fundet sted. Fuldt fortjent Tysklands bud på en Oscar 2016.
 
Fredag den 21. oktober kl. 14 – Fredagsmøde og andagt. Så er det atter tid til en en eftermiddag med fællessang fra Højskolesangbogen. Til denne fredag har menighedsrådsformand Birgit Jensen valgt sangene og knytter en kommentar til disse. Der vil også være mulighed for at ønske sange. Koret deltager, og organist Eva Maria Jensen akkompagnerer. Kaffe/te og kage koster 10 kr.